Openingsbar

Dag lieve mama’s, papa’s, gidskes en gidsenliefhebbers!!

Wij nodigen jullie graag uit voor onze openingsbar na onze toffe startactiviteit om eentje te komen drinken en onze leidingploeg wat beter te leren kennen!!!

⏱ Op 24 september vanaf 17h tot 25 september sept 3h

🍽 Er zullen vele drankjes maar ook frituurhapjes te verkrijgen zijn

Wij kijken er naar uit om jullie te zien! Tot dan!

Start Gidsenjaar 2022-2023

Liefste Gidskes, beste ouders

Een nieuw gidsenjaar staat weer voor de deur!! Op zaterdag 24/09 is het onze STARTACTIVITEIT van het nieuwe jaar. De meisjes worden om 14u aan de piramiden in het park verwacht om een groot legerspel te spelen. De activiteit is gedaan om 16u45, maar als jullie nog geen zin hebben om naar huis te gaan, dan zijn jullie van harte welkom op onze openingsbar met drankjes en hapjes aan democratische prijzen! 🍹 (meer info volgt binnenkort!)

De inschrijvingen verlopen dit jaar terug digitaal. Alle info is te vinden in onderstaande links:

• Nieuwe inschrijving: http://www.gidsenmaldegem.be/nieuw-lidmaatschap/

• (Her)inschrijving: http://www.gidsenmaldegem.be/herinschrijving/

De inschrijving is pas geldig na overschrijving van het lidgeld 40EUR op ons rekeningnummer met vermelding van naam en tak van uw dochter. Indien u het lidnummer van uw dochter vergeten bent mag u altijd een mailtje sturen.

Voor verdere vragen kunt u zich altijd richten tot onze hoofdleiding Bo Van Houcke.

Vele groetjes en hopelijk tot 24 september!

De leiding kijkt er alvast enorm hard naar uit!!

Kampactie!

Beste ouders

We doen graag een warme oproep om ons kamp dit jaar te steunen. Soubry organiseert namelijk naar jaarlijkse gewoonte een kampactie waarmee we gratis spaghetti kunnen verkrijgen. Om de maaltijd die bekend staat als de tofste van het kamp (spaghetti) te steunen, dient u de barcodes die terug te vinden zijn op de pastadozen van Soubry te sparen. Deze kan u zaterdag en/of vrijdag meegeven met uw kind.

Ook Joyvalle organiseert opnieuw een actie om ons kamp te sponsoren. Voor het verzamelen van 10 actieflapjes krijgen we namelijk 1 liter gratis melk. Deze flapjes mag u ook meebrengen naar de activiteit. Knippen maar!

Alvast bedankt voor uw hulp!

Met vriendelijke groeten
De kampverantwoordelijken

Fiscale attesten

Beste ouders

Zoals elk jaar voorzien wij voor kinderen onder 12 jaar, die zijn meegeweest op Gidsenkamp, fiscale attesten. Omdat ouders hier niet altijd gebruik van maken, maar dit wel veel tijd en moeite vraagt van ons, hebben wij besloten om het dit jaar ietsje anders aan te pakken.

Wie zijn fiscaal attest wil ontvangen stuurt een mail naar (nieuw email adres) gidsengertrude@hotmail.com 
met naam van uw kind – de tak waarin zij in het jaar 20-21 in zat + vermelding voor aanvraag van fiscaal attest. 
EN DIT VOOR 31 DECEMBER!!!! Nadien kunnen wij uw aanvraag onmogelijk nog verwerken.

Op deze manier kunnen wij veel gerichter te werk gaan. Wij danken u voor uw begrip. Wie hier vragen over heeft kan terecht bij onze hoofdleidster.

Groetjes van de leidingsploeg

Formulieren mutualiteit

De formulieren van de mutualiteit kan u afgeven op zaterdagnamiddag aan één van de leidsters. Onze hoofdleidster vult deze in en de volgende zaterdag kan u deze weer komen ophalen of geven wij die mee aan uw dochter. Mogen wij u om praktische redenen vragen dit zeker in het begin van het Gidsenjaar te doen? Bedankt voor uw begrip.

Steun onze vereniging via TROOPER.be

Huh, wat is dat?
Een nieuwe manier om via je gewone shoppings nu ook onze jeugdbeweging te steunen!
En dit zonder een euro extra uit te geven!

–> Dit is onze eigen trooperpagina: https://www.trooper.be/gidsenmaldegem 😀

Op deze pagina staan links naar allerhande webshops, van echt ELKE soort: vakantie, reizen, coolblue, aliexpress, eten, speelgoed, dvd’s, games, elektronica, kleren, pretparken, uistappen, huisjes huren voor een weekend,… the list go’s on.

Als je via onze link je shopping doet, weet de website dat je onze vereniging wilt steunen, zonder een cent extra uit te geven!

Voor elke aankoop die jij dat doet, krijgen wij een extra centje die we kunnen investeren in nieuw speel/spel/knutsel materiaal! Super eenvoudig! Win-Win voor iedereen

Bekijk ook zeker eens dit filmpje voor een zeer eenvoudige uitleg:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=Tkx32RC2IZ8

Bedankt om aan ons te denken!
Gidsen Gertrude Maldegem