STARTACTIVITEIT 2020-2021

Hoeraaaaa!!

De leukste jeugdbeweging van Maldegem en omstreken begint weer aan een nieuw werkjaar!

Hieronder even alle info op een rij:

WIE? Meisjes tussen 6-16 jaar
WAAR? Jeugdlokalen de Piramiden
WANNEER? Zaterdag 19 september 14u-16u45
WAT? Een knotsgekke middag met super leuke activiteiten!! En misschien komen jullie ook wel te weten wie jullie nieuwe leiding wordt?!

Na de activiteit wordt er vanaf 17u ook een bar voorzien voor de ouders waar jullie leuk kennis kunnen maken met elkaar en we zo samen het nieuwe gidsenjaar goed kunnen inzetten!

Wij hebben er alvast meeeegaveel zin in!! Jullie toch ook?! ???

Fiscale attesten

Beste ouders

Zoals elk jaar voorzien wij voor kinderen onder 12 jaar, die zijn meegeweest op Gidsenkamp, fiscale attesten. Omdat ouders hier niet altijd gebruik van maken, maar dit wel veel tijd en moeite vraagt van ons, hebben wij besloten om het dit jaar ietsje anders aan te pakken.

Wie zijn fiscaal attest wil ontvangen stuurt een mail naar (nieuw email adres) gidsengertrude@hotmail.com 
met naam van uw kind – de tak waarin zij in het jaar 18-19 in zat + vermelding voor aanvraag van fiscaal attest. 
EN DIT VOOR 31 DECEMBER!!!! Nadien kunnen wij uw aanvraag onmogelijk nog verwerken.

Op deze manier kunnen wij veel gerichter te werk gaan. Wij danken u voor uw begrip. Wie hier vragen over heeft kan terecht bij onze hoofdleidster.

Groetjes van de leidingsploeg

Formulieren mutualiteit

De formulieren van de mutualiteit kan u afgeven op zaterdagnamiddag aan één van de leidsters. Onze hoofdleidster vult deze in en de volgende zaterdag kan u deze weer komen ophalen of geven wij die mee aan uw dochter. Mogen wij u om praktische redenen vragen dit zeker in het begin van het Gidsenjaar te doen? Bedankt voor uw begrip.

Paskofferverkoop geannuleerd

GEANNULEERD WEGENS COVID-19 

Op zaterdag 24 oktober, na de activiteit (dus vanaf 16u45) hebben wij paskoffers ter beschikking met de officiële hemden, truien, t-shirts, rokjes, enzovoort. Op die manier kunnen jullie enkele maten uitproberen en vervolgens de geschikte maat bij ons bestellen. Nadien geven wij al jullie bestellingen door aan de Hopper-winkel. Eens wij de bestellingen geleverd krijgen delen wij die uit na de activiteit.

Ook dit jaar werken we via overschrijving. Het aangekochte bedrag kunnen jullie vanaf 24 oktober storten op ons rekeningnummer (BE05 0013 6213 0075)

Uiteraard zijn jullie niet verplicht om iets uit de paskoffer te kopen. Wat bij ons wel verplicht te dragen is, is ons typische blauw-groen sjaaltje. Dit sjaaltje kan iedere zaterdagnamiddag gekocht worden bij de leiding voor slechts 8 euro.

Steun onze vereniging via TROOPER.be

Huh, wat is dat?
Een nieuwe manier om via je gewone shoppings nu ook onze jeugdbeweging te steunen!
En dit zonder een euro extra uit te geven!

–> Dit is onze eigen trooperpagina: https://www.trooper.be/gidsenmaldegem 😀

Op deze pagina staan links naar allerhande webshops, van echt ELKE soort: vakantie, reizen, coolblue, aliexpress, eten, speelgoed, dvd’s, games, elektronica, kleren, pretparken, uistappen, huisjes huren voor een weekend,… the list go’s on.

Als je via onze link je shopping doet, weet de website dat je onze vereniging wilt steunen, zonder een cent extra uit te geven!

Voor elke aankoop die jij dat doet, krijgen wij een extra centje die we kunnen investeren in nieuw speel/spel/knutsel materiaal! Super eenvoudig! Win-Win voor iedereen

Bekijk ook zeker eens dit filmpje voor een zeer eenvoudige uitleg:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=Tkx32RC2IZ8

Bedankt om aan ons te denken!
Gidsen Gertrude Maldegem