(HER)INSCHRIJVEN VAN UW DOCHTER

Beste ouders en leden

Even een korte uitleg ivm ons (nieuw) inschrijvingssysteem:
Ouders die hun kind al eerder inschreven bij ons zijn op de hoogte van ons inschrijvingssysteem: Er werd een ‘individuele steekkaart’ meegegeven die volledig ingevuld diende te worden + een betaling van €45 lidgeld.

We gebruiken opnieuw dezelfde werkwijze, maar dan ietsje milieuvriendelijker. De inschrijvingen zullen ook dit jaar ONLINE verlopen. U kan voortaan dus zelf de gegevens bekijken en bewerken.

Ieder jaar zijn er ouders die niet in orde zijn met de betaling en dus inschrijving. Gelieve er dit jaar op te letten dat u uw dochter zeker inschrijft, en dit voor eind november.

–> INGESCHREVEN = BETAALD en de gegevens online ingevuld!

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

STAP 1. REGISTRATIE GEGEVENS

Hiervoor kan u onderstaand stappenplan volgen of volgende handleiding met foto’s: handleiding registratie + indiv steekkaart

  • Surf naar groepsadmin.be en registreer.
    (Voor deze registratie zal u een lidnummer nodig hebben. Omdat uw kind reeds ingeschreven is bij ons, en dus ook bij Scouts & Gidsen Vlaanderen, heeft zij reeds een lidnummer verbonden aan haar naam. Dit zal onze hoofdleidster via mail doorgeven.)
  • Als volgende stap krijgt u een mail om uw wachtwoord in te stellen. (Bekijk ook zeker uw spam!) Hierna kan u zich aanmelden met het lidnummer van uw dochter en dit zelfgekozen wachtwoord.
  • Vul vervolgens alle contactgegevens aan en bewaar je gegevens. Indien mogelijk vult u best meerdere contacten in. Dit kan ons handelen in een mogelijke noodsituatie bevorderen. Mocht u toch geen venster voor contactgegevens zien, klik dan rechts vanboven op de naam van het lid. Normaal gezien komt u dan wel op een venster uit waar u gegevens kan invullen.
  • !!! BELANGRIJK: Vul na het invullen van deze algemene contactgegevens ook zéker het tablad van de individuele steekkaart in! Hoe meer gegevens wij van uw dochter hebben hoe correcter wij kunnen handelen.

STAP 2!!! BETALING LIDGELD

Nu het administratieve deel afgerond is willen wij u vragen om ook het lidgeld op ons rekeningnummer te storten:

  • €45 per kind op BE59 7330 7100 3626
  • MÉT VERMELDING VAN: NAAM DOCHTER(S) + TAK* WAARIN ZIJ ZIT(TEN)

(Van deze €45 gaat €32,40 naar Scouts & Gidsen Vlaanderen om uw dochter te verzekeren. De rest gebruiken wij om een leuke werking te kunnen garanderen).

LET OP: Via de UiTPAS voor KANSENTARIEF(!) kan u een lidgeld vermindering krijgen. Het inschrijvingsgeld kost dan slechts €8,75. (Een gewone UiTPAS valt hier niet onder).

Meer info omtrent UiTPAS met kansentarief hier.

*OVERZICHT TAKKEN:
Kapoen: 1e-2e lj // Kabouter: 3e-4e lj // Joka: 5e-6e lj // Jogi: 1e-2e mb // Gidsen: 3e-4e mb // Givers: 5e mb