Beste ouders, liefste gidskes

Ons ledenaantal is de laatste jaren aanzienlijk gegroeid. Om de veiligheid van elk kind te garanderen en een kwalitatief kamp aan te bieden, voeren wij dit jaar opnieuw een voorwaarde in om mee te mogen op kamp.

Zoals er in ons eerste gidske en op onze site staat, mogen enkel kinderen meegaan die 10 keer naar de activiteit gekomen zijn. Dit is een regel die wij jaarlijks gebruiken, maar even ‘on hold’ stond wegens corona. Gezien het terug mogelijk was om dit jaar (bijna) elke week naar de activiteit te komen, is ook deze regel terug van kracht. Doorheen het jaar houden wij de aanwezigheden bij, dus op basis van onze aanwezigheidslijsten zullen wij controleren als uw kind al dan niet mee kan.

Door het grote aantal leden bij de KAPOENEN en KABOUTER zijn we genoodzaakt om een limiet te zetten op het aantal leden die kunnen deelnemen aan ons zomerkamp. Bij de kapoenen bedraagt dit 25 leden en bij de kabouter 30 leden. Voor de andere takken is er plaats voor iedereen.

Noteer dus alvast in jullie agenda:

Gidsenkamp 2022

KLEIN KAMP: kapoen & kabouter: 4 tot 11 juli (slapen in gebouwen)
GROOT KAMP: joka, jogi, gids en giver: 1 tot 11 juli (slapen in tenten)

Daarnaast merken wij dat heel wat kinderen nog niet ingeschreven zijn ( via s&g vlaanderen + betaald!). Deze inschrijving is zeer belangrijk, want niet ingeschreven = niet verzekerd! Alle info omtrent de inschrijving kunt u vinden op http://www.gidsenmaldegem.be/herinschrijving/

Liefs,

De leiding