Liefste Gidskes, beste ouders

Een nieuw gidsenjaar staat weer voor de deur!! Op zaterdag 23/09 is het onze STARTACTIVITEIT van het nieuwe jaar. De meisjes worden om 14u aan de piramiden in het park verwacht om de verdachte dood van leidster Lauri te onderzoeken. We spelen namelijk levend cluedo! De activiteit is gedaan om 16u45, maar als jullie nog geen zin hebben om naar huis te gaan, dan zijn jullie van harte welkom op onze openingsbar met drankjes en hapjes aan democratische prijzen! 🍹 (meer info volgt binnenkort!)

De inschrijvingen verlopen dit jaar terug digitaal. Alle info is te vinden in onderstaande links:

• Nieuwe inschrijving: http://www.gidsenmaldegem.be/nieuw-lidmaatschap/

• (Her)inschrijving: http://www.gidsenmaldegem.be/herinschrijving/

De inschrijving is pas geldig na overschrijving van het lidgeld 45 EUR op ons rekeningnummer met vermelding van naam en tak van uw dochter. Indien u het lidnummer van uw dochter vergeten bent mag u altijd een mailtje sturen.

Sjaaltjes (8 EUR) en drankkaarten (5 EUR) kunnen ook al gekocht worden op de startactiviteit.

Voor verdere vragen kunt u zich altijd richten tot onze hoofdleiding Bo Van Houcke.

Vele groetjes en hopelijk tot 23 september!

De leiding kijkt er alvast enorm hard naar uit!!

Start Gidsenjaar 2023-2024