Kalender:

Zaterdag 7 maart 14u-16u45
Goed nieuws en slecht nieuws! Het slechte nieuws: Vandaag geen activiteit. MAAR… Het goede nieuws: Jullie zijn allemaal welkom op de KINDERFUIF die vanavond zal doorgaan van 17u tot 20u. Niet alleen jullie maar ook al jullie vriendjes en vriendinntjes mogen meekomen! WOEHOEW 😊 Meer info volgt.
Zaterdag 14 maart 13u30-16u45
’T is weer tijd voor de jaarlijkse koekenverkoop. Ook dit jaar verkopen we er een hele hoop! Aan iedere deur maken we een stop… En voor je het weet zijn alle koeken op! Neem mee: je mooiste glimlach en aangepaste kledij. Afspraak om 13u30 aan de lokalen! Activiteit eindigt zoals gewoonlijk om 16u45.
Zaterdag 21 maart 14u-16u45
Geen activiteit! Jullie leiding trekt voor een weekendje naar het kampterrein van het komende Gidsenkamp. Hopelijk is het er geen ramp…. We testen er alvast alle bedjes. En hopelijk ligt het er ook netjes!
Zaterdag 28 maart 14u-16u45
We spelen een spel… We spelen in het bos… Rarara… BOSSPEL!

 

Vergeet niet dat het infomoment over het kamp na deze activiteit plaatsvindt! Meer info vind je in dit Gidske! (p. 7)

Zaterdag 4 april 14u-16u45
Vandaag gaan jullie allen onze megacoolesupertoffe paaschallenge aan! Wie goed z’n best doet kan veel paaseitjes winnen… Kom maar allemaal af, lieve vriendinnen!
Zaterdag 11 april 14u -16u45
VERRASSINGSACTIVITEIT. Meer info volgt! 😊
 Zaterdag 18 april  14u – 16u45
1,2,3,4 Hup naar achter hup naar voor! 1,2,3,4 even rust en dan weer door… Ook teveel paaseitjes gegeten? Geen probleem! Vandaag sporten we die er allemaal weer af. Doe jullie sportiefste outfit aan. Zweetbandjes zijn toegestaan 😉
 Zaterdag 25 april  14u-16u45
Vorige week kwamen jullie in een erg sportieve outfit. Deze week mogen jullie in een outfit komen die HEEL ERG VUIL zal worden… Kunnen jullie al raden welk soort spelletjes we spelen? Mama’s en papa’s, leg maar al een handdoek klaar in de auto…
 Zaterdag 2 mei  14u-16u45
 Is het een vliegtuig, is het een vogel? Neen dat is het niet! Het zijn SUPER VEEL WATERBALLONNEN die je in het rond vliegen ziet… Vandaag laten we ons nog eens goed gaan met super leuke waterspelletjes 😊 Je neemt voor alle zekerheid best een handdoek mee!
 Zaterdag 9 mei
 Snik snik… De allerlaatste activiteit van dit jaar ☹ Hoe jammer is dat? Maar, niet getreurd! We maken er een suuuuperduper leuke activiteit van! We gaan op UITSTAP! Meer info volgt.

 

Zo aller liefste kapoenies, tot een volgend jaartje dan maar… De leiding zal jullie ongetwijfeld heel erg missen! Zwaai zwaai, en tot in den draai! <3

Cé, Soph, Bobo en Joske