Eerst en vooral: Indien een jeugdbeweging voor uw dochter nog wat nieuw is mag zij gerust eerst eens komen proberen vooraleer u haar inschrijft.

HANDLEIDING VOOR NIEUW LIDMAATSCHAP

Indien uw kind nieuw is bij ons verloopt de inschrijving in 2 fasen:

– Een eerste fase zorgt dat wij de nodige beknopte gegevens hebben waarmee wij uw kind kunnen verzekeren bij Scouts & Gidsen Vlaanderen.

– In de tweede fase maakt u een account aan op Scouts & Gidsen Vlaanderen. Zo kan u verdere gegevens voor uw dochter aanvullen op uw eigen profiel.

FASE 1: LIDMAATSCHAP AANVRAGEN

Om lid te worden van onze jeugdbeweging dient u volgend inschrijvingsformulier in te vullen: –> Inschrijving nieuw lid Gidsen

Na het invullen en klikken op ‘lid worden’ komt dit formulier terecht bij onze hoofdleidster. Zij zal de inschrijving accepteren en vanaf dat moment is uw dochter lid bij Gidsen Maldegem. Zij is vanaf dan ook verzekerd.

Onze hoofdleidster stuurt u vervolgens nog eens een mail met persoonlijke bevestiging van het lidmaatschap + een LIDNUMMER dat vanaf dat ogenblik wordt toegekend aan uw dochter. Van zodra u de mail met lidnummer heeft ontvangen kan u overgaan naar fase 2. Houd dus zeker uw mail in de gaten!!! LET OP: Scouts & Gidsen Vlaanderen heeft even nodig om uw lidmaatschap te verwerken. Pas na een twee- of drietal dagen ontvangen wij het lidnummer van uw dochter. Het ontvangen van een bevestigingsmail kan daardoor dus een aantal dagen duren.

FASE 2: INSCHRIJVEN

Wanneer u de bevestigingsmail met lidnummer hebt ontvangen kan u beginnen aan fase 2. Deze fase is dezelfde als die voor leden die reeds eerder ingeschreven waren. U kan deze uitleg HIER vinden. Sla deze fase zeker niet over en vergeet het lidgeld niet te betalen!!!