Liefste Gidskes, beste ouders

Een nieuw gidsenjaar staat weer voor de deur!! Op zaterdag 24/09 is het onze STARTACTIVITEIT van het nieuwe jaar. De meisjes worden om 14u aan de piramiden in het park verwacht om een groot legerspel te spelen. De activiteit is gedaan om 16u45, maar als jullie nog geen zin hebben om naar huis te gaan, dan zijn jullie van harte welkom op onze openingsbar met drankjes en hapjes aan democratische prijzen! 🍹 (meer info volgt binnenkort!)

De inschrijvingen verlopen dit jaar terug digitaal. Alle info is te vinden in onderstaande links:

• Nieuwe inschrijving: http://www.gidsenmaldegem.be/nieuw-lidmaatschap/

• (Her)inschrijving: http://www.gidsenmaldegem.be/herinschrijving/

De inschrijving is pas geldig na overschrijving van het lidgeld 40EUR op ons rekeningnummer met vermelding van naam en tak van uw dochter. Indien u het lidnummer van uw dochter vergeten bent mag u altijd een mailtje sturen.

Voor verdere vragen kunt u zich altijd richten tot onze hoofdleiding Bo Van Houcke.

Vele groetjes en hopelijk tot 24 september!

De leiding kijkt er alvast enorm hard naar uit!!

Start Gidsenjaar 2022-2023