Beste ouders

Door de stijgende besmettingen die nu wel heel dichtbij komen, maakten wij met de volledige leidingsploeg de beslissing om NU ZATERDAG 27/11 GEEN WERKING te geven. Dit om mogelijke nieuwe besmettingen in gidsenverband te vermijden.

NU VRIJDAG 26/11 wordt er WEL WERKING gegeven. Door de kleinere groepen en de oudere leeftijd van de kinderen op vrijdag, kunnen de huidige maatregelen strikter gevolgd worden. Vandaar de beslissing om de werking deze week op vrijdag WEL door te laten gaan.

Graag vragen wij om ons op de hoogte te stellen indien uw kind besmet is of in quarantaine moet. Voor het vervolg van onze werking houden wij jullie op de hoogte via e-mail, onze website en Facebook.

Alvast bedankt voor het begrip
Samen tegen Corona

Met vriendelijke groeten
De voltallige leidingsploeg

Belangrijke mededeling!