GEANNULEERD WEGENS COVID-19 

Op zaterdag 24 oktober, na de activiteit (dus vanaf 16u45) hebben wij paskoffers ter beschikking met de officiële hemden, truien, t-shirts, rokjes, enzovoort. Op die manier kunnen jullie enkele maten uitproberen en vervolgens de geschikte maat bij ons bestellen. Nadien geven wij al jullie bestellingen door aan de Hopper-winkel. Eens wij de bestellingen geleverd krijgen delen wij die uit na de activiteit.

Ook dit jaar werken we via overschrijving. Het aangekochte bedrag kunnen jullie vanaf 24 oktober storten op ons rekeningnummer (BE05 0013 6213 0075)

Uiteraard zijn jullie niet verplicht om iets uit de paskoffer te kopen. Wat bij ons wel verplicht te dragen is, is ons typische blauw-groen sjaaltje. Dit sjaaltje kan iedere zaterdagnamiddag gekocht worden bij de leiding voor slechts 8 euro.

Paskofferverkoop geannuleerd